HomeFeaturedFocusLEAK: Motorola Razr 50 și 50 Ultra, poze și specificații tehnice

LEAK: Motorola Razr 50 și 50 Ultra, poze și specificații tehnice

Motorola Razr 50

Cele două pliabile de tip flip de la Motorola ar trebui să își facă apariția oficială luna viitoare. Avem deja o impresie destul de clară despre cum vor arăta Motorola Razr 50 și Razr 50 Ultra, dar și aproape toate detaliile de natură tehnică grație unul leak consistent. Acesta vine dintr-o sursă cu un istoric suficient de bun (@evleaks), astfel încât să nu mai fie pus la îndoială. Cred că detaliile conținute pot fi luate de bune.

Modelul mai accesibil ca și preț, Razr 50, vine cu câteva schimbări consistente la nivel de aspect fizic. Se remarcă din start finisajul de piele ecologică, dar mai ales ecranul extern pOLED cu diagonală de 3.63 inchi. Ecranul interior este tot un pOLED. Diagonala este de 6.9 inchi, iar rezoluția de 1080 x 2640 pixeli. Un panel cu rată de refresh de 120 Hz și cu un orificiu în partea de sus pentru o cameră selfie de 13 MP. Pe spate avem un sistem dual-camera, cu un senzor principal de 50 MP și un ultrawide de 13 MP.

Nucleul hardware al lui Motorola Razr 50 este construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 7300X. Memoria RAM este de 8 GB, capacitatea internă de stocare de 256 GB, iar autonomia este asigurată de un acumulator de 4200 mAh. Telefonul ar avea un preț de vânzare de 899 euro (valabil în Europa).

Modelul Ultra este fără îndoială mai atractiv. Are același finisaj de piele, dar ecranul exterior (tot pOLED) este mai mare, cu o diagonală de 4 inchi. Ecranul interior are aceeași diagonală și aceeași rezoluție, dar rata de refresh este de 165 Hz. Camera selfie este de 32 MP. Pe spate avem un senzor principal de 50 MP și un telephoto de 50 MP (zoom optic 2x).

La interior lucrurile arată și mai bine decât la Motorola Razr 50. Modelul Ultra este echipat cu un chipset Snapdragon 8s Gen3 de la Qualcomm și are o memorie RAM de 12 GB. Capacitatea internă de stocare ajunge la 512 GB. Bateria are acum doar 4000 mAh, însă oferă și suport pentru încărcarea wireless. Avem acum și o certificare IPX8.

Prețul său de vânzare pentru Europa ar fi de 1199 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep