HomeFeaturedFocusZTE Libero Flip, cel mai ieftin foldable al momentului

ZTE Libero Flip, cel mai ieftin foldable al momentului

ZTE Libero Flip

ZTE Libero Flip este cel mai ieftin telefon cu ecran pliabil al momentului. Acesta este marele său merit, că poate stabili noi standarde în materie de preț de achiziție pe acest segment de dispozitive. Partea mai puțin fericită este că vorbim despre un telefon destinat în mod exclusiv pieței din Japonia. Nu va ieși de pe această piață. Dar, așa cum am spus, este un indicator despre direcția spre care se va îndrepta acest segment de produse.

Evident că este vorba despre un telefon cu formă de flip. Care vine chiar și cu un al doilea display, extern. Dar cred că cel mai bine trecem direct la preț. Noul foldable al celor de la ZTE costă 420 dolari pe piața din Japonia. În prezent este subiectul unei campanii promoționale în perioada de precomandă și are un preț de doar 265 dolari. De-a dreptul atractiv.

ZTE Libero Flip are un ecran interior OLED cu diagonală de 6.9 inchi și rezoluție fullHD+. Ecranul exterior este rotund și are o diagonală/un diametru de 1.43 inchi (466 x 466 pixeli). Este înconjurat de un inel pe care se găsește sistemul foto dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP și este ajutat de un senzor de adâncime de 2 MP. Camera selfie, integrată într-un orificiu, are un senzor de 16 MP.

Telefonul este echipat cu un chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB. Sistemul de operare este un Android 13. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4310 mAh, care se poate încărca cu până la 33W.

ZTE Libero Flip se pliază perfect. Muchiile laterale sunt plate, la fel ca la iPhone. Sau, ca să aducem în discuție un competitor direct, la fel ca la Samsung Galaxy Z Flip5.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep