HomeFeaturedFocusHuawei a lansat castile open-ear HUAWEI FreeClip

Huawei a lansat castile open-ear HUAWEI FreeClip

Acum la final de an, Huawei a lansat un nou concep de căști open-ear: HUAWEI FreeClip, alături de un nou laptop al seriei MateBook 16.
Acum la final de an, Huawei a lansat un nou concep de căști open-ear: HUAWEI FreeClip, alături de un nou laptop al seriei MateBook 16.

Săptămâna trecută Huawei a a avut un eveniment de lansare la Dubai unde a prezentat trei produse HUAWEI FreeClip, HUAWEI MatePad Pro 13.2” și HUAWEI MateBook D 16 sub tema ”Creation of Beauty”.

La nivel de design, cel mai interesant produs e de departe setul de căști HUAWEI FreeClip ce are o nouă abordare vizavi de purtarea lor: să zicem că semăna cu un cercel (sau să îi zic piercing?). Se numește C-bridge Design iar Huawei ne spune că despre design că datorită lui ˝experiențele de ascultare devin mai confortabile și mai fashion ca oricând˝.

Mai exact, C-bridge ˝a fost proiectat pe baza caracteristicilor fizice a peste 10.000 de urechi la nivel global, ergonomia fiind ajustată la nivel de micron, în timp ce durabilitatea a fost confirmată de peste 25.000 de teste de rezistență. C-bridge Design are funcție atât de prindere, cât și de conector pentru căști, în scopul de a îmbunătăți confortul în timpul utilizării.˝

La nivel funcțional, noile căști oferă o autonomie combinată de 36 de ore, pot identifica în ce ureche sunt puse și poate folosi conexiune duală.

Căștile FreeClip vor veni și în România la începutul anului viitor, cei interesați pot să facă precomandă pe HUAWEI Store. Suplimentar, cei care le vor achiziționa până pe 29 ianuarie 2024 vor primi cadou o brățară de fitness HUAWEI Band 8, în limita stocului disponibil.

Încă nu știu ce să spun despre aceste căști. La prima vedere nu mă încântă modul de purtare și nici nu văd un mare plus față de FreeBuds Pro 3. O să le testez și vă spun mai multe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep