HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Samsung Galaxy Xcover 7

FOTO: cum arată Samsung Galaxy Xcover 7

Samsung Galaxy Xcover 7

A ieșit la iveală un set de fotografii generate pe calculator (ce par a fi cele oficiale de presă) care îl înfățișează pe Samsung Galaxy Xcover 7. Nou dispozitiv din seria de telefoane ultra-rezistente a companiei coreene. Care ar trebui să vină la aproximativ un an și jumătate după Xcover 6 Pro. Cam mult timp între cele două apariții, dar nu este de așteptat un salt foarte consisten la nivel de specificații tehnice.

Nici nu este scopul acestui dispozitiv să impresioneze prin performanțe. Ci să asigure liniștea utilizatorului din punctul de vedere al rezistenței fizice. Și aici probabil că vom avea aceleași certificări din clasa IP69K plus standardele militare MIL STD-810H.

Fotografiile cu Samsung Galaxy Xcover 7 ne lasă să vedem o suprafață spate cu anumite nervuri pentru un plus de rezistență. Suprafață ce ar trebui să poată fi înlăturată de către utilizator pentru a asigura accesul la bateria ce va putea fi înlocuită.

Mai vedem un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. O singură cameră foto pe partea din spate (dezamăgire din acest punct de vedere) și butonul fizic suplimentar, ce poate fi configurat după voia utilizatorului.

Din păcate alte detalii despre telefon nu avem pentru moment.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep