HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Pad SE a fost prezentată oficial

Xiaomi Redmi Pad SE a fost prezentată oficial

Xiaomi Redmi Pad SE

Pe lângă pliabilul Xiaomi Mix Fold 3 sau flagship killer-ul Redmi K60 Ultra, în cadrul evenimentului organizat de compania chineză au fost lansate și alte produse interesante. Mi-a atras atenția tableta Android cu preț rezonabil Xiaomi Redmi Pad SE. În cazul în care nu știați, încă mai fac parte din categoria celor care consideră că o tabletă Android are rolul său într-o gospodărie. Așa că orice produs decent din această categorie, cu raport preț/specificații atractiv, îmi atrage instant atenția.

Noua apariție a chinezilor este echipată cu un chipset Snapdragon 680 de la Qualcomm. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Iar din punctul de vedere al memoriei RAM avem trei opțiuni posibile: 4 GB, 6 GB sau 8 GB. Evident, pentru mai mult spațiu de stocare există un slot microSD la bord.

Sistemul de operare rulat este un Android 13 cu MIUI Pad 14 peste el.

Ecranul lui Xiaomi Redmi Pad SE este un IPS LCD cu diagonală de 11 inchi și rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Panel-ul are o rată de refresh de 90 Hz și este certificat TUV Rheinland.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 8000 mAh. Acesta se încarcă doar cu 10W. Mai merită evidențiate jack-ul audio de 3.5 mm, sistemul audio compus din patru difuzoare stereo și conectorul USB Type-C.

Camera foto frontală este de 5 MP, cea de pe spatele tabletei are un senzor de 8 MP.

Xiaomi Redmi Pad SE vine în trei variante de culoare: Lavender Purple, Graphite Gray și Mint Green. Prețurile de vânzare, valabile direct pentru Europa (și aici este partea cea mai frumoasă) sunt de 199 euro, 229 euro și respectiv 249 euro, în funcție de cantitatea de memorie RAM pentru care se optează. Există și o husă de tip cover dedicată pentru acest produs.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep