HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A05 trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A05 trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A05

Încep să fie tot mai frecvente dovezile că inginerii companiei coreene testează intens modelul Samsung Galaxy A05. Un entry-level care s-a mișcat la generațiile anterioare destul de bine în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

Modelul din noua generație a fost testat în Geekbench 6. Și cu această ocazie a lăsat la vedere și câteva detalii tehnice. Printre ele și o surpriză destul de plăcută, un salt consistent la nivel de chipset în comparație cu generația anterioară.

Astfel, Samsung Galaxy A05 se pare că se va baza pe un chipset Helio G84 de la MediaTek. Un salt consistent în față de la Helio P35-ul generației anterioare. Performanțele (inclusiv cele grafice) ar trebui să cunoască un boost considerabil. La nivel de GPU este de așteptat ca acestea să fie de două ori mai mari.

Unitatea testată a asortat chipset-ul cu o memorie RAM de 4 GB. Acest nucleu hardware pare capabil să ruleze o versiune full de Android 13 (nu un Go Edition). Iar testele Geekbench par să confirme acest lucru.

Acum un an am avut parte de apariția oficială a modelelor Galaxy A04 în luna august. Așa că și noul Samsung Galaxy A05 pare să fie aproape de lansarea oficială.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep