HomeFeaturedFocusOppo Find N3 Flip a fost anunțat oficial

Oppo Find N3 Flip a fost anunțat oficial

Oppo Find N3 Flip

Oppo Find N3 Flip a avut parte de o prezentare oficială din partea companiei chineze. S-a insistat destul de mult pe faptul că este primul foldable de tip flip cu sistem foto compus din trei camere. În fapt, acesta este și marele argument al telefonului, pentru că în rest s-au modificat destul de puține lucruri în comparație cu generația anterioară.

Și fix de acest modul foto, construit în colaborare cu Hasselblad, ne vom ocupa pentru început. Are un senzor principal cu rezoluție de 50 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 MP. Al treilea senzor foto este unul pentru portrete, cu rezoluție de 32 MP (telephoto, zoom optic 2x). Camera selfie este tot de 32 MP.

Ecranul exterior rămâne tot la 3.26 inchi (panel AMOLED, 720 x 382 pixeli, Gorilla Glass Victus), dar primește o grămadă de funcționalități noi. Și asta pentru că acum majoritatea aplicațiilor rulează și pe el și telefonul poate fi folosit mult mai mult fără să fie nevoie să fie deschis.

La interior, Oppo Find N3 Flip vine cu un display LTPO AMOLED de 6.8 inchi, cu rezoluție 2520 x 1080 pixeli (aspect 21:9) și rată de refresh de 120 Hz, care oferă suport pentru HDR10+.

Nucleul hardware se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 9200. Memoria RAM este de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 256 GB sau de 512 GB. Nu există slot pentru card microSD. Sistemul de operare este un Android 13 cu ColorOS 13.2 peste el. Acumulatorul are 4300 mAh și se poate încărca cu 44W.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Oppo Find N3 Flip este disponibil deocamdată doar în China, la prețuri de aproximativ 930 dolari, respectiv 1040 dolari, în funcție de memoria internă pentru care se optează. A fost promisă oficial și o disponibilitate globală, fără alte detalii însă.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep