HomeFeaturedFocusHuawei Watch Buds prezentat oficial

Huawei Watch Buds prezentat oficial

Huawei Watch Buds

În cadrul unui eveniment mai amplu pe care l-a găzduit în China, compania chineză a prezentat oficial Huawei Watch Buds. Un ceas smart al cărui ecran se ridică precum un capac și care ascunde în el o pereche de căști earbuds TWS. Un concept inedit, care ar trebui să prindă destul de bine la public, mai ales dacă este implementat cum trebuie.

Ceasul în sine are o carcasă de oțel, oarecum argintie și o curea de pieșe de 22 mm. Ecranul său este un AMOLED cu diagonală de 1.43 inchi și rezoluție 466 x 466 pixeli.

Huawei Watch Buds face toată treaba unui ceas Huawei normal. Cu tot cu monitorizarea somnului, a stresului, a pulsului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge (SpO2). Plus funcția de generare de electrocardiogramă (ECG).

Monitorizează de asemenea aproximativ 80 de tipuri de activități sportive, cu mențiunea că se pierde certificarea IPX8 și nu mai poate fi folosit și în sporturile nautice. Lucru normal din cauza ecranului care acționează ca un capac.

Huawei Watch Buds promite o autonomie combinată (împreună cu căștile integrate) de 3 zile. Căștile rezistă la 4 ore de playback continuu (muzică) sau 2 ore jumătate pentru convorbiri.

Ceasul este deja disponibil la vânzare în China, la un preț de aproximativ 429 dolari. Deși nu s-a discutat nimic despre o disponibilitate globală, sunt convins că nu va rămâne prizonier doar în China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep