HomeFeaturedFocusVivo T1 anuntat oficial

Vivo T1 anuntat oficial

Vivo T1

Compania chineză a prezentat oficial modelul Vivo T1. Acesta vine alături de o variantă și mai accesibilă, Vivo T1x. Însă primul dintre dispozitive este cel mai interesant. Așa că lui îi vom acorda câteva clipe de atenție în cele ce urmează. Asta deși încă nu s-a precizat dacă terminalul va avea parte la un moment dat și de o disponibilitate globală.

Noul telefon este construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 778G. Vor fi disponibile trei combinații de memorie. Prima, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, a doua cu aceeași memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Și cea de-a treia, cea mai atractivă, cu 12 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie internă.

Prețurile încep de la aproximativ 340 dolari și ajung până la aproximativ 405 dolari. Evident, sunt prețuri valabile în China.

Ecranul lui Vivo T1 este un IPS LCD cu diagonală de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Are un orificiu central pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Sistemul de operare este un Android 11 cu OriginOS.

Pe spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Avem un senzor principal cu rezoluție de 64 megapixeli, un ultrawide de 8 megapixeli și o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Autonomia lui Vivo T1 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea rapidă de 44W.

Telefonul este deja disponibil în China.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep