HomeFeaturedFocusSmartwatch-ul Xiaomi Heylou Solar intra in productie

Smartwatch-ul Xiaomi Heylou Solar intra in productie

Xiaomi Heylou Solar

A fost supus unei campanii de finanțare publică ce și-a atins scopul, așa că producătorul chinez va da drumul la producția de Xiaomi Heylou Solar. Numele de Solar nu este legat de vreo abilitate specială a acestui ceas smart. Iar Heylou-ul din denumire se pronunță fix “hello”. Însă dincolo de aceste aspecte, avem de-a face cu un produs interesant, cu preț extrem de atractiv.

Poate că este prea mult spus că Xiaomi Heylou Solar este un smartwatch, ci mai degrabă o brățară smart, cu formă de ceas. Oricum, un produs care, la un preț de aproximativ 20 de euro, va avea foarte multe de oferit.

Pentru acești bani, Heylou Solar vine cu un acumulator de 340 mAh, care ar trebui să îi asigure o autonomie de 30 de zile. Sau 15 zile cu funcția de monitorizare permanentă a ritmului cardiac. Chiar și așa este o autonomie îndestulătoare, aș zice eu.

Ceasul are un ecran IPS rotund, cu diametru de 1,28 inchi și rezoluție 240 x 240 pixeli. Ca dimensiuni exterioare, are 45,3 mm în diametru și vine cu o curea de silicon de 22 mm lățime. Are și o certificare IP68 care îi permite scufundarea în apă.

Se va conecta cu telefoanele Android și iOS prin Bluetooth 5.0 și vine cu toate aplicațiile standard ale unui ceas smart: notificări, monitorizarea somnului, monitorizarea diferitelor activități fizice. Poate surprinde că, cel puțin la nivel declarativ, monitorizează inclusiv sporturi precum baschet, fotbal sau gimnastică. Inclusiv yoga!

Așa cum spuneam, Xiaomi Heylou Solar are multe de oferit pentru doar 20 de euro. Cred că este un preț promoțional, care s-ar putea să mai crească după o vreme. Ceasul va fi pus în vânzare pe 18 mai.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep