Cred că Samsung Galaxy A20 are șanse mult mai mari să se vândă prin intermediul operatorilor, unde prețul său va fi subvenționat parțial, pentru că altfel mie mi se pare că are cam puține de oferit pentru aproximativ 190 de euro. Acesta este prețul la care Galaxy A20 este deja disponibil pe piața din Rusia, fără detalii despre o disponibilitate și pe alte piețe europene. Dar sunt convins că va veni, mai devreme sau mai târziu.
Și pentru că am vehiculat ideea că este puțin cam scump pentru configurația sa, cred că putem să trecem în revistă specificațiile tehnice complete ale lui Samsung Galaxy A20.
Terminalul este construit în jurul unui display Super AMOLED Infinity-V, adică cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Diagonala este de 6,4 inchi, iar rezoluția este HD+ (1560 x 720 pixeli, aspect 19,5:9).
În spatele ecranului lucrează o combinație de chipset Exynos 7884 (procesor octa-core de până la 1,6 GHz) cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Cred că aici este zona în care aș fi avut ceva mai multe pretenții de la un telefon care costă aproape 200 de euro.
Pe spatele lui Samsung Galaxy A20 găsim un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli (f/1.9) și unul de adâncime de 5 megapixeli (f/2.2). Tot aici se află și cititorul de amprentă. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.
Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh (nu se spune nimic despre încărcarea rapidă), sistemul de operare este Android 9.0 Pie, iar construcția este dintr-un plastic ceva mai glossy, denumit pompos Glasstic.
Cam atât despre Samsung Galaxy A20, un telefon despre care îmi mențin părerea cum că se va mișca destul de bine în ofertele operatorilor.
via GSM Arena
[…] un mid-range ceva mai ofertant decât fratele său mai mic, modelul Samsung Galaxy A20. Propune un raport preț/specificații mai competitiv, pentru că pe acest segment Samsung se […]