HomeFeaturedFocusXiaomi a deschis in Paris cel mai mare magazin din Europa

Xiaomi a deschis in Paris cel mai mare magazin din Europa

Xiaomi Paris

Producătorul chinez își continuă expansiunea în Europa, lucru care nu poate decât să îi bucure pe pasionații de smartphone. Cel mai recent magazin Xiaomi și în același timp cel mai mare de pe continentul nostru, a fost deschis astăși în Paris. Și, așa cum îi stă bine unui brand care se respectă și vrea să fie în buricul târgului, unde putea să să găsească acest magazin, dacă nu chiar pe Champs-Elysees.

În plus, ca să existe toate ingredientele unei lansări cu ștaif și cu greutate în piața de smartphone, iată că au fost prezente și celebrele cozi de lansare pe care le-a brevetat Apple. Un grup destul de însemnat de fani s-a așezat (cel mai probabil dar nu sigur, de bună voie) la coadă în fața magazinului cam cu vreo cinci ore bune înainte de deschidere, având astfel garantată și experiența unui răsărit de poveste, pe unul dintre cele mai celebre bulevarde din lume.

Xiaomi Paris
Xiaomi Paris

Știau ei ce știau, pentru că se pare că timp de trei zile în interiorul magazinului sunt tot felul de promoții, nu doar la gama de telefoane, ci la toate dispozitivele Xiaomi (căști, camere, electrocasnice, purificatoare de aer, etc.), care, spre bucuria fanilor acestui brand, sunt prezente în oferta magazinului din Paris.

Sincer îmi place de cei de la Xiaomi pentru că au conștientizat că pentru a rămâne sus au nevoie de piața din Europa la fel de mult pe cât și consumatorii de aici au nevoie de produsele lor. Sper ca exemplul lor să fie urmat și de alte companii chineze. Se aude, Oppo?

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep