HomeFeaturedFocusLenovo Z5 Pro prezentat oficial, un nou slider la orizont, la pret...

Lenovo Z5 Pro prezentat oficial, un nou slider la orizont, la pret accesibil

Lenovo Z5 Pro

Există totuși o ușoară deosebire între Lenovo Z5 Pro și alte telefoane pe care le-am văzut lansate recent și care folosesc același artificiu al sliderului care integrează camerele foto frontale (și le ascunde atunci când nu este nevoie) pentru un screen-to-body ratio cât mai mare. Și Xiaomi Mi Mix 3, și Honor Magic 2 sunt adevărate flagship-uri  atunci când ne uităm la configurația lor.

Lenovo Z5 Pro

Lenovo Z5 Pro este totuși cu o treaptă sub concurenții săi. Se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 710, ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de capacități interne de stocare de 64 GB sau de 128 GB. Chiar dacă nu se ridică la nivelul de top, cu Snapdragon 845 și memorii RAM de 8 sau chiar 10 GB, lucrurile arată destul de bine și pentru Lenovo Z5 Pro. Și nici nu este afectată trăsătura de bază, aceea a aspectului fizic. Terminalul nostru se laudă cu un screen-to-body ratio de peste 95%, ceea ce este cu adevărat senzațional.

Ecranul este un Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (produs de Samsung). Iar camerele foto se bazează pe senzori Sony, dacă tot am intrat în lista de furnizori de componente pentru Lenovo. Pe spatele lui Lenovo Z5 Pro se găsește un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 24 megapixeli. În față, pe mecanismul slider, găsim tot un sistem dual camera, cu un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli, ambele oferind suport pentru funcția Face Unlock.

Lenovo Z5 Pro

Un acumulator de 3350 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un Android 8.1 Oreo cu interfața ZUI 10 peste el, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în display completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Și acum vine partea cea mai frumoasă legată de Lenovo Z5 Pro. Varianta de top, cea cu stocare internă de 128 GB, are un preț de vânzare de aproximativ 330 dolari, valabil pe piața din China. Un preț extrem de atractiv pentru un telefon cu un design excepțional și cu trăsături foarte apropiate de cele ale unui flagship.

via Lenovo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep