HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto Baseus Gravity Black

RECOMANDARE: suport auto Baseus Gravity Black

suport auto Baseus Gravity

Cum telefonul mobil devine tot mai important în activitățile zilnice și se dovedește a fi un companion de nădejde în activitățile cotidiente. Inclusiv în partea de navigație lucrurile au evoluat și mulți dintre noi folosesc aplicații de acest tip chiar dacă știu foarte bine ruta pe care o au de făcut, doar pentru a afla cât de aglomerat este traficul și cum pot fi ocolite ambuteiajele. Iar acum, odată cu începerea școlii, aglomerația este la ea acasă în marile orașe, la ore de vârf.

suport auto Baseus Gravity

Așa că un suport auto solid devine un accesoriu important în mașină și am o nouă recomandare în acest sens. Este vorba despre un suport auto Baseus Gravity Black. Ca de obicei când este vorba despre acest tip de produse, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care au în ofertă o gamă extrem de variată de accesorii pentru smartphone, dar și huse și carcase de protecție pentru orice model de smartphone.

suport auto Baseus Gravity

Din punctul meu de vedere, Baseus Gravity are două calități mari de tot. Vine cu o prindere pe bază de ventuză, care pare mult mai solidă decât cea din grila de aerisire și poate fi folosit cu o singură mână. Personal prefer prinderile în grilă pentru că plasează telefonul mai jos și nu încurcă câmpul vizual aș șoferului, însă am mulți cunoscuți care nu vor să își coboare privirea și afirmă cu un suport auto prins pe parbriz este mult ai OK. Cred că este o alegere subiectivă. Oricum ar fi, este clar că ventuza lui Baseus Gravity Black este una foarte solidă.

suport auto Baseus Gravity

Ca o scurtă paranteză, am testat un suport auto Baseus Gravity Black, care costă 36 de lei pe MobileDirect. Însă pe cutia acestui produs vedem că sunt disponibile și alte culori, așa că oferta magazinului online trebuie consultată cu atenție.

suport auto Baseus Gravity

În ceea ce privește utilizarea sa cu o singură mână, aceasta este posibilă datorită mecanismului integrat, care folosește greutatea telefonului pentru a se strânge în jurul lui. Singurul impediment al acestui mecanism este că suportul nu poate fi folosit decât cu telefonul în poziție verticală. Însă dacă se trece peste acest minus, avem un suport auto cu un preț atractiv și care își face treaba cu brio.

Evident, pe MobileDirect pot fi găsite o multitudine de alte opțiuni de suporți auto pentru smartphone, precum și alte accesorii și huse de protecție pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep