HomeFeaturedFocusOppo R17 listat oficial pe site-ul companiei

Oppo R17 listat oficial pe site-ul companiei

Oppo R17

Producătorul chinez a prezentat oficial noul Oppo R17 (mai corect, l-a listat pe site-ul oficial, pentru că evenimentul era anunțat pentru 18 august), un smartphone care ne arată că Oppo merge mai departe cu eforturile sale de a prezentat telefoane de top, cu aspect fizic inedit. O strategie care i-a propulsat în partea de sus a clasamentului producătorilor de smartphone la nivel global și pe care o respectă și în continuare.

Oppo R17 este un smartphone cu configurație de top și cu un aspect fizic inedit. Are margini foarte subțiri ale ecranului, un senzor pentru citirea amprentei integrat în display și un notch extrem de mic, poate cel mai mic de până acum, care acomodează senzorul camerei frontale.

Oppo R17

Oppo R17 este construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi (rezoluție full HD+, 2280 x 1080 pixeli) cu margini foarte subțiri, care ascunde o combinație ce pare capabilă de lucruri mari, formată dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 670 (octa-core până la 2 GHz, Kryo), o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare 128 GB.

Pe partea din spate a lui Oppo R17 avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 20 megapixeli. Camera foto frontală este de 25 de megapixeli.

Un sistem de operare Android 8.1 Oreo cu Color OS 5.2 peste el și un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă sunt restul detaliilor care merită evidențiate. Însă marele argument al lui Oppo R17 este aspectul fizic modern și mai ales ecranul cu margini extrem de subțiri.

Nu se cunosc încă detalii comerciale legate de telefon, însă zvonurile din piață spun că va costa aproximativ 420 de euro. Pare un preț cinstit, așa că Oppo R17 merită luat în considerare. Oricum, aspectele comerciale probabil că vor fi confirmate doar săptămâna viitoare. Vom reveni cu aceste informații pentru a avea peisajul complet.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep