Pare că producătorul coreean joacă cumva la două capete cu lansarea acestui LG V35 ThinQ care devine al doilea flagship din oferta actuală a LG. Nu cred că este o strategie greșită, până la urmă utilizatorii au mai multe opțiuni la dispoziție. LG V35 ThinQ este un V30S ThinQ care a trecut la Snapdragon 845 (dar care vine și cu alte îmbunătățiri). Alții îl văd mai degrabă ca pe un LG G7 ThinQ fără notch, care merge înspre cei care nu se împacă cu decupătura din ecran. Oricum ar fi, LG V35 ThinQ se prezintă foarte bine și sunt curios care va fi evoluția sa în ceea ce privește vânzările.
Terminalul păstrează același display FullVision OLED de 6 inchi și 2880 x 1440 pixeli (aspect 18:9), cu margini foarte subțiri. Însă acum LG V35 ThinQ se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 și memorie RAM de 6 GB. La nivel de capacitate internă de stocare se poate opta între 64 GB și 128 GB.
În ceea ce privește abilitățile foto ale lui LG V35 ThinQ, vedem alte modificări în bine. Avem acum pe partea din spate un sistem dual camera compus din doi senzori de 16 megapixeli (același ca pe G7), în timp ce camera foto frontală este de 8 megapixeli. Se păstrează de la flagship-ul G7 toate funcțiile software și intervențiile AI-ului pe zona de fotografie.
LG V35 ThinQ vine cu o certificare IP68 și respectă standardul MIL-STD 810G. În același timp are toate feature-urile de pe partea de audio pe care le oferă și fratele său. Acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă și încărcare wireless. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo.
Lucrurile par să arate foarte bine pentru LG V35 ThinQ, până ajungem în zona comercială. Prețul terminalului este de aproximativ 900 dolari. Asta îl face cel mai scump terminal LG, dar, în același timp, îl face și destul de greu de atins. Sunt curios care va fi evoluția sa, pentru că lucrurile nu par deloc simple.
via LG