HomeFeaturedFocusZTE Blade Force, un smartphone entry-level extrem de curajos

ZTE Blade Force, un smartphone entry-level extrem de curajos

Curajos pentru că este pus în vânzare de către producătorul chinez la un preț de doar 50 dolari, valabil pentru piața din Statele Unite, acolo unde este disponibil exclusiv în rețeaua Boost Mobile. E drept, apare acolo o mică steluță, care spune că trebuie să aduci un număr de telefon de la un operator concurent, dar chiar și așa prețul de 50 de dolari este unul extrem de mic, iar ceea ce are de oferit Blade Force pentru acești bani cred eu că este destul de avantajos.

Terminalul este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 427 cu procesor quad-core de 1,4 GHz, una extrem de eficientă în consumul de resurse, care, asociată cu un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și cu un display de 5,5 inchi și rezoluție HD ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

O memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD, o cameră foto principală cu senzor de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un Android 7.1.1 Nougat formează restul configurației.

Așa cum spuneam, prețul cu steluța de rigoare este de 50 de dolari. Fără steluță, dar și fără obligații contractuale, prețul terminalului este de 129 dolari, un preț la care cred că apar în peisaj și alte opțiuni, unele ceva mai avantajoase. Una dintre ele este reprezentată chiar de către ZTE Blade Vantage, un alt entry-level lansat de producătorul chinez pentru piața din Statele Unite.

via Business Wire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep