Este vorba despre un terminal aflat undeva la granița dintre entry-level și mid-range, pe care producătorul coreean l-a introdus fără prea mare tam-tam în anumite zone ale globului, precum America Centrală și de Sud sau Asia. Dat fiind că nu au fost publicate detalii de ordin comercial foarte clare, putem afirma fără să greșim prea mult că există șanse ca acest telefon să ajungă și pe meleaguri mai apropiate de noi. Asta în eventualitatea în care reușește să atragă și este preferată achiziția pe canale oficiale. Variante alternative, ceva mai gri, se vor găsi întotdeauna.
Cel puțin partea cu atrasul utilizatorilor o putem lămuri rapid prin parcurgerea listei de specificații tehnice cu care acest smartphone vrea să cucerească publicul. Vorbim despre un display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), un chipset nespecificat cu procesor octa-core, însă fără conectivitate LTE, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală, dedicată amatorilor de selfie-uri, de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 de mAH și un Android 5.1 Lollipop cu skin-ul proprietar LG peste.
Nu este o configurație de lepădat, așa că LG Ray are șanse să se bucure de ceva atenție din partea publicului, dacă prețul stabilit de producător este unul cinstit. Desigur, mai există și varianta subvenției venită de la operatorii de telefonie mobilă, o zonă în care terminalele LG s-au mișcat aproape întotdeauna destul de vioi. Aici, cred eu, este marea șansă a lui LG Ray.
via PhoneArena