Partea de-a dreptul năstrușnică legată de LG V10 este dată de faptul că ambele ecrane sunt frontale. Cel mic, aflat deasupra celui pricipal, asigurând accesul la câteva funcții de bază (un meniu cel mai probabil customizabil) și, cred eu, putând oferi notificări și posibilitatea de a răspunde la apeluri sau de a le respinge, în ideea de economisire a bateriei prin folosirea limitată a display-ului mare. Sunt doar speculații personale, dar au logică și justifică cumva această combinație de două ecrane. Interesant este însă că, dacă trecem în revistă specificațiile pe care se pare că le va avea LG V10, avem surpriza să descoperim un telefon de top, lucru mai puțin obișnuit la astfel de proiecte inovative, despre care nu prea se știe cât de bine le primește piața. Din start îmi place acest terminal pentru curajul pe care îl arată producătorul coreean.
Dacă tot am pomenit de specificațiile tehnice ale acestui terminal, cel mai corect ar fi să le prezentăm pe scurt. Un display de 5,7 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 808 cu procesor hexa-core, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 64 GB și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Plus una dedicată selfie-urilor cu rezoluție de 5 megapixeli. Destul de aproape de vârful de gamă oferit de LG. Deși este un proiect inedit, nu știu de ce, dar am senzația că V10 av fi destul de bine primit de public. Mai ales dacă acel ecran mic, secundar, va reuși să prelungească autonomia în mod semnificativ.
Pericolul este ca V10 să rămână un proiect doar pentru țara natală. Cred că ar fi totuși păcat. Însă pentru a afla acest lucru mai avem de așteptat. Cel mai probabil până în prima zi a lunii viitoare, atunci când se zvonește că LG va prezenta oficial acest smartphone.
via GSM Arena