Mai sunt 9 zile (timp berechet ca să vă mai puteți înregistra) până la cea mai importantă conferință de dezvoltare din România: IT Camp. Fiind într-o evoluție ascendentă an de an și venind imediat după conferințe de mare valoare, gen BUILD sau Ignite, în 2015 organizatorii au decis să treacă la următorul nivel: au introdus un track de business, dedicat celor ce lucrează în IT pe zona de management și business. Pentru asta, lista de speakeri a crescut semnificativ, atât ca număr, cât și în calitatea vorbitorilor.
În urma feedback-ului primit, ITCamp 2015 aduce câteva schimbări, cea mai importantă fiind introducerea unui track orientat spre zona de IT business/management; o altă schimbare o constituie o mai mare deschidere către abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Pe parcursul tuturor edițiilor de până acum ne-am concentrat să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim să transformăm a 5-a ediție ITCamp într-un eveniment IT de referință în regiune.
Tudor Damian, Co-organizator ITCamp
IT Camp 2015 e singura conferință din România pe teme de tehnologie care aduce publicului cele mai importante nume din domeniul IT. Pe 21 și 22 mai, la Cluj, vor fi două zile intense, în care 35 de prezentatori vor susține 42 de sesiuni.
Mă bucur să anunț că, pe lângă calitatea de partener media tradițional al evenimentului IT Camp, anul acesta am primit o invitație care mă onorează: aceea de a fi speaker pe un subiect hot: wearables.
Eu sunt un tip care apreciază foarte mult conferințele de IT pentru câteva motive simple: mergând la evenimente importante (BUILD, Ignite, TechEd, PDC, IT Camp, Microsoft Summit) am ocazia să cunosc oameni care respiră cele mai noi trenduri din tehnologie. De la ei pot afla la prima mână despre ceea ce o să se întâmple în perioada imediat următoare.
În al doilea rând am ocazia să cunosc oameni și să îmi fac o rețea de contacte care începe să dea roade atunci când apar oportunități interesante la nivel de business. Și poate că, nu în ultimul rând, mergând la astfel de evenimente ai ocazia să cunoști oameni care fac aceleași lucruri ca și tine, în alte companii. Înveți de la ei ce se poate face mai bine (sau mai rău), sau poate ai chiar șansa să descoperi că te-ai putea realiza mai bine în alte companii.
V-am spus toate astea pentru că mereu sunt întrebat DE CE aș participa la astfel de evenimente. Cu multă muncă de convingere sunt mândru să vă spun că am reușit să impregnez în destui oameni dorința de se dezvolta, de a vedea ce fac alții mai bine și de înțelege ce ne rezervă viitorul în tehnologie.
Dacă nu ați făcut-o încă și nu v-a prins virusul ”conferinței” atunci aveți șansa să încercați acum. Mai sunt 9 zile și am înțeles de la organizatori că ar mai fi ceva locuri libere (nu foarte multe). Așa că grăbiți-vă să vă înregistrați aici.
Era să uit un lucru esențial: ca o dovadă a creșterii calitative a conferinței anul acesta este primul an în care cei ce vor să o susțină, adică sponsorii, au inversat “piramida” silver-gold-platinum. În traducere libere, companii importante din IT au înțeles că la IT Camp e un public de calitate și că merită să își expună produsele acolo.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe site-ul ITCamp și pe conturile de pe rețelele de socializare Facebook și/sau Twitter.
Pentru ca sunt pasionat de technologie si de abia astept sa aflu cum a mai evoluat.