HomeFeaturedFocusLumia 640, printre primele telefoane care vor primi update-ul de Windows 10...

Lumia 640, printre primele telefoane care vor primi update-ul de Windows 10 for Phones

Am încercat acum câteva zile, atunci când vă povesteam despre prezentarea oficială a lui Microsoft Lumia 640 și 640XL în România, să vă arăt câteva avantaje clare ale acestor terminale, care chiar mi-au făcut o impresie bună la prima vedere. Ei bine, pe lângă tot pachetul de beneficii pe care Microsoft le-a scos la înaintare cu scopul evident de a-și populariza platforma mobilă, mai apare un potențial plus pe care un posesor de Lumia 640 îl va putea primi, cumva tot prin intermediul companiei din Redmond.

Se pare că Microsoft Lumia 640 va fi printre primele aparate care vor primi update-ul la Windows 10 for Phones. Este un fapt confirmat cât se poate de oficial, o declarație în acest sens fiind făcută de Ossi Korpela, Manager-ul General al Microsoft Scandinavia. Poate, pentru o credibilitate mai mare, această afirmație a fost înregistrată și în format video. Îl găsiți în sursă, nu l-am pus aici pentru că vine cu o reclamă din Danemarca la adezivi.

Un motiv suficient de puternic pentru pionierii care vor să experimenteze, să fie cei dintâi care vor gusta din savoarea Windows 10 for Phones, indiferent când se va întâmpla acest lucru. S-ar putea totuși ca până atunci să mai apară și alte terminale de la Microsoft, de preferat high-end, care să beneficieze de același tratament.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

  1. Din ce observ pe site-ul microsoft scrie ca update-ul la W10 este disponibil deja pentru Lumia 640. Am acest telefon doar de cateva zile si ma declar foarte multumit de modul cum se misca. As vrea sa fac update-ul dar ma tem ca dupa, sa nu mearga mai rau (am ramas cu sechele de la varianta de desktop dupa ce faceam update-urile). Exista varianta de a face factory restore ca si la Android daca nu sunt multumit?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep