HomeGames ArenaFar Cry cu vampiri?!

Far Cry cu vampiri?!

Far Cry s-a plimbat prin locații în general similare, cu premize aproape identice, mai puțin primul ce avea mutanți și cel care avea foarte mult neon. Dar pe viitor s-ar putea încerca ceva mai creativ decât vizitarea unei națiuni aflate într-un război civil, în care americanul vine și salvează pe toată lumea. Măcar în film era neamț.

Un sondaj publicat de Ubisoft sugerează posibile așezări pentru un viitor joc Far Cry, fie principal fie secundar, comunitatea fiind luată la întrebări despre unde să se îndrepte seria. Din listă fac parte sugestii oarecum așteptate, precum Peru, Shangri-La din Far Cry 4, sau Alaska cu elemente de supraviețuire în condiții climatice extreme.

Dar apoi apar lucruri mai interesante, ca vampiri, cu tine luptându-te împotriva lor sau de partea lor. Un Spaghetti Western, Vietnam în anii ’60, Mad Max, Jurassic Park, o altă planetă, Blood Dragon 2, tradiționala apocalipsă zombie sau o sugestie la cererea publicului.

Ce va face Ubisoft este necunoscut. Personal, sper să fie jocul cu vampiri, dar cel mai probabil va ieși cel cu zombies.

Și în cazul în care vă întrebați, săptămâna viitoare veți găsi pe aici recenzia lui Far Cry 4. Spoiler: Este optimizat ca Dracula.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep