HomeGames ArenaCeva Silent Hill(s)

Ceva Silent Hill(s)

Conferința de la GamesCom a Sony a prezentat o chestie interactivă cu suspans și groază, fără a fi în totalitate clar despre ce era vorba. La finalul unui stream dedicat acelui joc despre cotrobăit printr-o casă, s-a făcut o dezvăluire interesantă. Jocul era de fapt o avanpremieră pentru o colaborare dintre Hideo Kojima și Guillermo del Toro.

Și ce joc putea fi? Scrie mai sus și pe poza aia mare. Este Silent Hills. Da, mai mult de unul. Iar în rolul principal pare să fie Norman Reedus, da chiar Murphy MacManus din Boondock Saints. Posibil să îl mai știți și din The Walking Dead.

Alte detalii nu sunt disponibile. Sub nici o formă!. Dacă este Kojima implicat, să ne mulțumim măcar cu ideea că n-a fost o campanie bizară de promovare, care să implice studiouri false, indivizi inexistenți sau… hmm, știți, Guillermo del Toro ar putea fi o deghizare, la urma urmei, l-a lăudat anterior pe Kojima pentrul talentul său, de obicei când lumea face asta, adaugă și „Dar este complet nebun” pe undeva pe acolo. Și ultimul său film a fost despre roboți masivi și avea câteva elemente de poveste fără prea mult sens.

Nu știm dacă e film, dacă e joc, sau dacă este o pereche de ratoni electrocutați, al căror creier scanat a redat imaginile respective.

Material preluat de pe Games Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep