Pe 14 mai 2013 va avea loc la Brașov, la Hotel Casa Mureșan, de la 8:30, a cincea conferință Antreprenor 2.0 care îi va avea ca invitați pe Marius Ghenea, antreprenor de succes și business angel, Péter Barta, CEO FPP și business angel, reprezentanti ai Microsoft Romania si antreprenori locali.
Credeți că startup-ul vostru e interesant? Nu pierdeți ocazia și angajați-l în concurs. O sursă suplimentară de finanțare nu are cum să vă strice, sunt convins. Și profitați de ocazie să interacționați cu oameni care au o experiență bogată în domeniul antreprenorial.
Mai sunt 7 zile în care vă puteți inscrie gratuit la competiția cu premii de 300000 de lei pentru demararea unei afaceri. Invitații de la Antreprenor 2.0 vor discuta cu participanții și le vor transmite din experiența lov vizavi de validarea unei idei de afaceri sau cum să se folosească de instrumente online în vederea creșterii afacerii.
Toți cei ce doresc să participe se pot înscrie gratuit folosind formularul de inregistrare.
Antreprenor 2.0 este un proiect implementat de Fundatia Post-Privatizare si partenerii sai si presupune organizarea unor conferinte regionale in marile orase, urmate de sesiuni de workshop si consultanta one-to-one in urma carora sa se gaseasca 24 de afaceri care sa primeasca sprijin financiar in valoare de 300.000 de lei (12.500 lei pentru fiecare startup)
Etapele pe care doritorii trebuie sa le parcurga sunt simple: trebuie sa-si inscrie idea de afacere sau afacerea recent pornita in formularul de inregistrare si sa participe la conferinta regionala; la finalul conferintei un juriu format din antreprenori consacrati va alege in baza formularului de inscriere 50 de idei care vor trece in urmatoarea etapa a proiectului – sesiunile de workshopuri.
La terminarea workshopurilor doar 20 de participanti cu cele mai bune idei vor trece in urmatoarea faza – sesiunea de mentorat one-to-one, unde timp de 3 saptamani, alaturi de consultantii din program, vor fi ajutati sa-si demareze afacerile si sa isi construiasca o strategie de dezvoltare. Afacerea demarata si strategia de dezvoltare finalizate vor fi analizate de un juriu format din antreprenori, consultanti si oameni de afaceri.
Dupa analiza, 3 startup-uri vor fi alese sa primeasca sprijin financiar. Scenariul este acelasi pentru toate cele opt orase, astfel ca la final 24 de startupuri vor primi premii in valoare totala de 300.000 de lei.
Un astfel de eveniment la Brașov e o ocazie pe care nu ar trebui să o ratați!