HomeFeaturedFocusHuawei A199, străinul misterios

Huawei A199, străinul misterios

huaweia199

Străin, pentru că așa este și așa va rămâne: un străin dintr-o țară îndepărtată. Este adresat pieței din China și celor emergente. Cel puțin așa se speculează la momentul actual, pentru că informațiile comerciale legate de acest smartphone sunt un mister.

Tocmai de aici vine și caracterul misterios al acestui telefon. Și este amplificat și de parametri tehnici ai acestui aparat, destul de apropiați de cei ai frățiorului mai celebru Ascend D2, și destul de frumoși pentru un telefon care nu o să simtă aerul nord-american sau pe cel european. Avem un ecran IPS de 5 inchi, cu o rezoluție de 720p, un procesor quad-core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD, un acumulator de 2150 mAh, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 1,3 megapixeli, suport dual-sim și peste toate acestea un Android 4.1 Jelly Bean.

Cei de la Engadget speculează că un astfel de aparat poate ajunge și în Statele Unite, probabil cu numele schimbat și cu o altă culoare. Chiar dacă tipul ăsta de strategie nu reușesc încă să o înțeleg, pe același principiu putem spera că va ajunge și în Europa, cu al treilea nume și a treia culoare de bază.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep