HomeFeaturedFocusCum arata interiorul lui Apple Watch Series 6

Cum arata interiorul lui Apple Watch Series 6

iFixit a desfăcut un Apple Watch Series 6 pentru a ne permite să vedem cum e construit și cât de ușor se poate repara.
iFixit a desfăcut un Apple Watch Series 6 pentru a ne permite să vedem cum e construit și cât de ușor se poate repara.

La scurt timp după disponibilitatea comercială iFixit a desfăcut un ceas smart Apple Watch Series 6 și ne oferă imagini cu noii senzori care permit măsurarea nivelului de oxigen din sânge. Tototdată se poate vedea că a dispărut și hardware-ul care activa Force Touch pe Apple Watch Series 5. Tehnologia Firce Touch permitea recunoașterea forței de apăsare pe ecran, chestie preluată de la iPhone – 3D Touch, pentru a putea oferi o interacțiune mai complexă.

Alte informații interesante: Apple Watch Series 6 are baterie mai mare, un motor Taptic Engine mai puternic, pentru a permite preluarea mai exactă a atingerilor de pe ceas. Bateria ceasului Apple Watch Series 6 de 44m este cu 3.5% mai mare decât cea a modelului precedent, cea pentru modelul de 40mm este cu 8.5% mai mare. Considerând că în medie autonomia unui Apple Watch este de vreo 16-18 ore, creșterea capacității bateriei ar trebui să mai adauge măcar o oră – vă dați seama, ajungem să vorbim de creștere de o oră a autonomiei unui ceas și să ne bucurăm pentru asta (în comparație cu alte modele de smart watch cu funcționalitate similară ce permite folosirea și două săptămâni).

Și încă un motiv pentru upgrade: Apple Watch Series 6 are ecran mai strălucitor decât seria 5, cel puțin din cele spuse de iFixit.

Nota dată de iFixit pentru posibilitatea de reparare pentru Apple Watch Series 6 este … 6. Încă nu avem și un film pentru a putea vedea rapid cum arată interiorul lui Apple Watch Series 6, așa că dacă vreți detalii mai multe trebuie să citiți articolul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep