Telefonul care vine ca o continuare a lui Oukitel K4000, trebuia să ne arate că este un urmaș demn, pe măsura moștenirii lăsate. Dacă Oukitel K4000 s-a aruncat cu ecranul dezgolit în fața unei mașini de găurit, Oukitel K4000 Pro s-a apucat de bătut cuie. Tot cu ecranul gol! Și în lemn și afară din lemn! Este și asta o modalitate de promovare pentru un terminal, nimic de spus. Însă nu pentru această abilitate de a rezista la cazne greu de imaginat pentru un smartphone, mi se pare mie că merită Oukitel K4000 Pro toată atenția noastră, cât pentru un raport preț/specificații destul de atractiv. Și ca să încep cu argumentele care să sprijine această afirmație, dați-mi voie să vă spun că terminalul nostru costă 120 de dolari pe piața din China. Ba chiar mai mult, va exista o promoție (despre care vă invit să aflați mai multe în link-ul sursă) prin care telefonul va ajunge chiar la 90 dolari.
Ce oferă Oukitel K4000 Pro pentru acești bani? Ei bine, un display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), un chipset MediaTek 6735P cu procesor quad-core de 1 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 16 GB, care se poate extinde prin microSD. Deși la prima vedere pare cam subțire, această combinație asezonată cu acumulatorul de 4600 mAh (cu abilități de fast charging) ar trebui să ofere, cel puțin în conformitate cu declarațiile producătorului, o autonomie de aproximativ șase zile de funcționare normală. Un cuplu de camere foto de 13 megapixeli (cea principală) și 5 megapixeli (frontala), un Android 5.1 Lollipop cu promisune de Marshmallow, abilitățile dual-SIM.
Adăugați rama metalică cu întărituri în cele patru colțuri, protecția de sticlă suplimentară de pe ecran, care îi conferă acestuia rezistența la impact și carcasa spate care imită pielea. Cred eu că per total se obține un terminal destul de cinstit pentru prețul cerut.
via PhoneArena
Eu nu mai cred in povestile astea. Am luat un vk700 pro, alt smartphone cu care bati cuie si in care dai cu ciocanu, aparut in toamna. Youtube e plin de clipuri in care baietii de la Vkworld maltrateaza in fel si chip telefonul, care rezista eroic.
Telefonul e mediocru, dar arata bine, are ecran bun si ma gandeam eu, dur. La prima cazatura (de pe scaun, cam 40 cm inaltime) s-a spart. E drept, nu sticla exterioara de protectie, ci ecranul interior cu touchscreenul. Evident, vanzatorul nu mai mai cunoaste, iar fabricantul se face ca nu intelege si imi cere pe un display nou jumate din pretul care l-am dat pe telefon.